Muzzik топ 20

Музичка индустрија без “алата” ко што су топ листе и рецензије не може да фукционише. У време диригованих алгоритама музичих сервиса, форматираних радио станица које емитују “само хитове” готово да више немамо трагаче за новим издањима, хитовима и талентима. Технолошка либерализација дистрибуције и продукције музике нас хиперпродукцијом и трендовима које диктирају велики у дискографској индустрији удаљава од могућности да на време откријемо нову, оригиналну и узбудљиву музику.

Музичари без "повратне спреге" (feedbacka) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Muzzik топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

Подршка креативне индустрије и уметника визуелених уметности колегама музичарима није изостала ни у најтежем периоду за музику. Млади филмски уметници и креативни тимови уз повремено укључење старијих колега улажу велики труд стварајући од филмске минијатуре - музичког дела визуелна ремек дела.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво