Фудбал: Мароко - Србија

Не постоји репрезентација у којој се више ствари десило после квалификација за Светско првенство него током самог квалификационог циклуса.

Промена селектора, промена система игре, неки нови играчи, промена дреса и сада и промена капитена. Са свим тим новинама репрезентација Србије одлази у Торино на прву од две пријатељске утакмице у наредних десет дана. Противник је Мароко, такође учесник Светског првенства 2018.

Ова афричка репрезентација је непоражена на претходних 13 мечева. Екипа се састоји од мање познатих играча, али има неколико младих фудбалера који су чланови јаких европских клубова попут Шалкеа, Лила, Фејнорда. Најпознатије име у овом саставу је Мехди Бенатиа, који је играч Јувентуса.

У репрезентацији Србије, која има проблема са повређеним играчима, неће бити Сергеја Милинковића Савића и највероватније Вујадина Савића док је неизвестан наступ Луке Миливојевића и Милоша Вељковића.

"Ове мечеве ћу искористити да пробам што више играча и видим колико могу да помогну на одређеним местима у екипи", рекао је селектор Младен Крстајић.

Коментатор: Милош Кривокапић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво