У клинчу, 8-30

Осма епизода: Аљоша се суочава са реалношћу - лето се завршило и он креће на студије звука. Како ће се снаћи међу не увек добронамерним колегама и да ли ће сусрет са студенткињом глуме, Искром, донети нови трачак наде да се заборави Теа?

Како посао у "Трсту" не цвета, а дугови се гомилају, Симке покушава да помогне Вањи око проширивања клијентеле, али ствари неће тећи идеално по Симкетовом штреберском плану. Симкетов онлајн однос са мистериозном Лејди Алекс се све више компликује.

У улози Аљоше први пут на екрану појављује се млада музичка звезда Михајло Веруовић - Војаж. У серији играју и Никола Којо, Бранка Катић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Ивана Зечевић, Матија Илић, Марина Павловић, Милош Петровић, Светлана Цеца Бојковић, Теодора Драгићевић, Небојша Дугалић, док се као специјални гости појављују Анастасија Мандић и Владан Гајовић.
По идеји Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, сценарио потписују Иван Станчић, Филип Вујошевић, Душан Булић и Славиша Павловић, а редитељи су Данило Бећковић и Небојша Радосављевић. 

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије