Читај ми!

Монтевидео, бог те видео, 5-8

„Монтевидео, Бог те видео!“ је телевизијска серија снимљена 2012. године. То је редитељски првенац глумца Драгана Бјелогрлића по сценарију Срђана Драгојевића и Ранка Божића. Сценарио је написан по истоименој књизи спортског новинара Владимира Станковића која говори о великом успеху репрезентације Краљевине Југославије(коју су тада чинили играчи из Србије) на Светском првенству у фудбалу у Уругвају 1930. године.

Још се не смирују утисци са недељног дербија између "БСК"-а и "Југославије". О томе сви у граду причају а највише о новом фудбалском двојцу Моши и Тиркету. Али њихово тек створено пријатељство исковано на фудбалском терену суочава се са озбиљним изазовом

Мошин одлазак у биоскоп са Росом, као и Валеријино поигравање са Тиркетом доводи их у велико емотивно искушење и на ивицу сукоба.

Бојкот свих фудбалских активности од стране хрватског ногометног савеза, заокупља пажњу јавности. Државно првенство се прекида и Андрејевић то користи да објави почетак припрема реперезентације за учеће на Светском првенству.

Али тек тада настају прави проблеми. Како пронаћи новац за припреме, ко ће бити нови селектор, и, оно најважније - ко ће заиграти за репрезентацију Југославије....

У главним улогама: Милош Биковић, Петар Стругар, Нина Јанковић, Милутин Караџић, Бранимир Брстина, Данина Јефтић, Војин Ћетковић, Небојша Илић, Виктор Савић,Тамара Драгићевић, Милован Филиповић, Михаела Стаменковић, Анита Манчић, Марко Николић, Сергеј Трифуновић, Никола Ђуричко, Срђан Тодоровић, Слободан Нинковић, Предраг Васић, Бојан Димитријевић, Тања Бошковић, Драган Петровић Пеле, Бранислав Лечић и многи други.

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу