Сумњива лица, 37. и 38. прва сезона

Серија „Сумњива лица“ инспирисана је комедијама Бранислава Нушића „Др“, „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Аца, Пузигаћа и Тина лансирају у новинама лажну аферу оптужујујући Милорада за бигамију. Изнервирана натписима у новинама као и изненадним сазнањем да је паре за свадбу Милорад потрошио да исплати дуг који је направио на промоцији странке, Маји крене порођај пре времена. Док је Милорад са њом у болници, Аца му из компјутера краде говор за ТВ дуел који их чека.

Почиње ТВ дуел. Не гледајући шта држи у руци, Аца прочита Милорадов опозициони говор у коме позива на обарање владе изазивајући опште запрепашћење. Тина покушава да спасе ствар тако што тражи да се премонтира "директан" пренос ТВ дуела али касно је. Говор, који је Милорад снимио мобилним телефоном, већ је освануо на интернету и изазвао огромну пажњу на друштвеним мрежама. Резултат је је политички крах Аце и победа Милорада на изборима.

Играју: Никола Ракочевић, Бранислав Лечић, Мирјана Карановић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Слободан Нинковић, Јелена Ђокић, Никола Вујовић, Милош Влалукин, Игор Дамњановић, Катарина Марковић, Борис Миливојевић, Владан Дујовић, Јована Гавриловић, Андрија Кузмановић и други.
Сценаристи Слободан Обрадовић и Драган Николић, режија Дарко Лунгулов

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво