Читај ми!

Сумњива лица, 41. еп.

Серија „Сумњива лица“ доноси причу о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс. Првих 12 епизода серије рађено је по комедији Бранислава Нушића „ДР“, док су остале епизоде снимљене по, такође Нушићевим комедијама „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Маја је бесна и шокирана када се на вратима појави Милорад. Иако је потпуно сумануто што је прерушен у жену, Маја и даље не може да прихвати да је он ипак жив и да је његова смрт била само део плана, како би избегао затвор.

Иако говори да не жели да има било шта са Костом, Луковац је у искушењу - ипак му је понуђена огромна сума новца! Веља полако и опрезно манипулише Луковцем, надајући се да ће овај кад-тад поклекнути.
Леонора се зближава са Агатоном и помаже му да разреши шта се дешава у кући.
Коста одлучује да пусти Животу да оде по паре, а као гаранцију задржава Љиљану. Остављена и уплашена, Љиљана у Радету полако почиње да види пријатеља.
С обзиром да подметање костију није успело, родбина фалсификује опроштајно писмо...

Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Срђан Милетић, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Милош Тимотијевић, Јелена Ракочевић, Исидора Минић, Тања Пјевац, Љубомир Бандовић, Јаков Јевтовић, Ненад Хераковић, Борко Брајовић, Андреј Шепетковски, Весна Чипчић, Бојан Жировић, Игор Ђорђевић, Милош Ђорђевић
Редитељ: Горан Станковић
Сценаристи: Бобан Јевтић, Димитрије Коканов

Коментари

Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Браво, доста је безобразлука
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
medicinsko nasilje
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво