Војна академија, 32. еп. Трећа сезона

Војна академија је ТВ серија премијерно емитована на РТС-у 1 од 2012. до 2018. године. Прву епизоду гледало је 2,22 милиона људи, што је чини једном од најгледанијих у Србији и у Европи. Прича прати неколико личних судбина кадета и кадеткиња од прве радосне вести да су примљени на студије Војне академије, преко судара са реалношћу војничког живота, до успостављања равнотеже између обавеза и љубави.

Вести о Рису још увек нема због чега су сви на ивици нерава. Шашвари позивају на хитан, поверљив састанак код министра, након којег јавља Зимчету да је Рис погинуо. Сви се окупљају код Зимчета а затим одлазе да тужну вест саопште Рисовим родитељима. Мајор Радић прети Шашвари отказом јер је без консултација са старешинама колеге известила о Рисовој погибији. Његово тело у Србију је допремљено специјалним авионом. Почињу припреме за сахрану.

Редитељ Дејан Зечевић
Сценарио Бобан Јевтић и Милан Коњевић
Улоге Иван Михаиловић, Радован Бујовић, Тијана Печенчић, Бојан Перић, Бранко Јанковић, Драгана Дабовић, Тамара Драгичевић, Љубомир Бандовић, Јелица Сретеновић, Милица Михајловић, Анђела Јовановић, Гордана Пауновић, Славен Дошло, Тихомир Станић, Бобан Јевтић, Лана Павловић, Тамара Крцуновић, Анка Гаћеша и други.

Коментари

RTS 2-Glavnom i odgovornom uredniku
Ко управља РТС-ом
Rupe-Kraljevo
„Процветала“ рупа на путу Краљево–Рашка
Poštovanje za tekst
Дискус хернија, болест 21. века
Pozdrav...
Дискус хернија, болест 21. века
XD
Срби се најкрвавије псују