Серија

Лако је Ралету, 29-40

Док Драган прави велике планове за преуређење Столетове собе у Драганову бању, Цица се тешко мири са синовљевим одласком. Рале на наговор мајке и жене одлази код Столета да види како му је, након раскида са Гоцом.

Лако је Ралету, 29-40 Лако је Ралету, 29-40

На Ралетово опште изненађење, Столе живи сан сваког мушкарца - из стана му не излазе згодне и младе комшинице! Иако је добио задатак да убеди Столета да се врати, Рале свог брата посећује све чешће.

Рале је много креативних напора уложио у осмишљавање божићних поклона за своју фамилију: Столету, Иваниним и својим родитељима поклања по тостер са угравираном посветом. Док Иванини родитељи делују искрено захвални због овог геста, Цица и Драган су прилично равнодушни. А када схвати да су тостер заменили апаратом за кафу, Рале ће се силно разочарати.

Играју: Андрија Милошевић, Маша Дакић, Љиљана Благојевић, Бранимир Брстина, Александар Срећковић, Петра Семиз, Илија Лукешевић, Матија Лукешевић, Злата Нуманагић, Раде Марјановић, Теодора Бјелица, Миона Марковић, Љиљана Павловић Шудић, Љиљана Јакшић, Теодора Томашев, Радмила Јокић.

 

Реприза , 12. април у 00:45 i 08:40

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво