Метаморфозе: Тамара Драгићевић

Глумица Тамара Драгичевић плени лепотом и талентом и једна је од најангажованијих из своје генерације. Од најранијег детињства је волела да имитира чланове породице и ликове са малих екрана. У основној школи кренула је у глумачку секцију, а затим постала члан позоришта Дадов. Након трећег разреда гимназије, уписала је Факултет драмских уметности, у класи професора Драгана Петровића Пелета. Дипломирала је 2011. године, а затим уписала и мастер студије глуме.

Метаморфозе: Тамара Драгићевић Метаморфозе: Тамара Драгићевић

Стални је члан ансамбла позоришта Атеље 212 у којем запажено игра у представама "Славна Флоренс", "Ноћна стража", "Овај ће бити другачији", "Пристанак", "Син", "Мама"...

У Звездара театру у представи "Рођендан господина Нушића" тумачи лик Љубинке Бобић. У Југословенском драмском је у представама "Чудо у Шаргану" и "Развојни пут Боре Шнајдера".

У филму "Тома" осваја регион улогом прерано страдале фолк певачице Силване Арменулић.

Тамарин супруг Петар Бенчина и њен брат Миодраг Драгичевић су такође изузетни глумци. 

Њен мото је Није живот што и пољем прећи, али и Можемо све да пожелимо и не морамо ништа што не желимо. Верује да свако кроји живот по својој мери.

Сматра да је спољашњи изглед одраз унутрашњег стања личности. Када је срећна, доноси велике одлуке, а позитивне мисли су њен рецепт за срећу.

ауторка и уредница Оливера Милошевић

 

 

Реприза , 11. март у 07:30 и 15:30

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво