Мира Адања Полак - Ексклузивно :Зажмури – Момчило Бајагић Бајага

Када испред себе имате особу о којој је толико тога написано, а његова музика и стихови су стално присутни и нема шта га нису питали - онда је задатак тежак. Момчило Бајагић Бајага је оклоп који носи изградио током година каријере, а све што је он у бити - сакрио је иза тог оклопа. Требало је издржати најезду обожаватељки, бити добар син, дечко, идол, глава породице, аутор професионалац и трајати. Доказивања су увек морала да буду редовна и честа, као стално потврђивање онога што је постигао. Заводљивост, шарм, лепе песме, успех - све је то зависило од ситуација. А таленат и колико ће се увек исказати зависио је од многих непредвидивих ствари.

Мира Адања Полак -  Ексклузивно	:Зажмури – Момчило Бајагић Бајага Мира Адања Полак - Ексклузивно :Зажмури – Момчило Бајагић Бајага

Толико пута је одговарао и када му није било до питања, и то увек тако да се мало зна и само назире прави одговор, водећи рачуна о граници коју новинар не треба да пређе.

Каријера Момчила Бајагића Бајаге дуго траје. Уз сваку његову песму везано је много емоција и туђих живота и судбина. Свака песма носи нечију причу и зато се Бајага свуда слуша. Он говори обичним, искреним језиком и музиком коју памтимо.

Уз једну такву песму, коју сам запамтила, разговарала сам са њим. Покушала сам да допрем, да сазнам, да завирим у уметника који се углавном осмехује и крије, и најрадије би да побегне од јавности.

Реприза ,20.април у 04:35 и 12:25

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво