Читај ми!

Фантастична планета: Криминал, 9.еп

Владимир Банић са Фантастичном планетом у деветој епизоди путује у Италију, Бразил и Велику Британију како би сазнао како се у овим културама носе са различитим облицима криминала. У Италији, Владимир Банић је разговарао са Атилиом Болзонијем новинарем који 50 година извештава о мафији. Затим тим одлази у Калабрију и град Кантанзаро, одакле тужилац Никола Гратјери, који живи 30 година под заштитом, лови италијанске криминалце у целој Италији, али и свету.

Фантастична планета: Криминал, 9.еп Фантастична планета: Криминал, 9.еп

На крају путовања по Италији, Фантастична планета завршава у Тоскани, у дому Кармела Мусомешија, некадашњег боса који је водио криминалну организацију која је контролисала скоро пола Италије.

После Италије Фантастична планета путује чак у Бразил где обилази пет фавела Рио де Жанеира.

Последња земља у којој Фантастична планета истражује како се планета бори против криминала је Велика Британија и проблем са нападима ножем.Тамо су снимљени разговори са Шон Смитом, некадашњим утеривачем дугова и силеџијом који сад има мисију да каналише бес младих кроз бокс.О размерама епидемије напада ножем сам разговарали су са колегом Рохитом Качруом са британске телевизије ITV.

На крају, о томе колико милисекунди је потребно да ти живот постане пакао тако што други одузмеш, Банић је разговарао  са Ханиф Мохамадом из Шефилда.

 

 

 

Реприза , 10. октобар у 06:20 и 14:10


Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу