Читај ми!

Мира Адања Полак – Ексклузивно: “Откинута глава” - Тамара Крцуновић

Хероини серије „Сенке над Балканом”, коју маестрално тумачи Тамара Крцуновић, у другој епизоди одсецају главу, која се котрља на запрепашћење званица једног маскенбала организованог за џет-сет друштво. Мала али запажена улога.

Мира Адања Полак – Ексклузивно: “Откинута глава” - Тамара Крцуновић Мира Адања Полак – Ексклузивно: “Откинута глава” - Тамара Крцуновић

Присећам се нашег првог сусрета још у Паризу, где њен таленат бива запажен… Већ за неколико месеци заиграла је равноправно са осталим глумцима у париском позоришту и без иједног акцента говорила течно француски. Враћа се у Београд и плаћа данак свом одсуствовању.
Наша публика Тамару Крцуновић познаје из серија: „Војна академија”, „Ургентни центар”, „Убице мог оца”, „Јагодићи”, „Сумњива лица”, „Непобедиво срце”, „Љубав и мржња”, затим филмова „Влажност”,"Јужни ветар" „Читуља за Ескобара”. Играла је и у остварењу Рајфа Фајнса.
Није медијски експонирана, али за представу ,,Лаж“ у Београдском драмском позоришту све карте су распродате пре првог играња. Представа ,,Хотелу 88“ изведена је 500 пута, а ,,Смрт и девојка“ у Битефу изабрана је међу најбољих пет представа у сезони. Те представе су у њеној продукцији или су настале по њеној идеји.

Тамара Крцуновић игра главну улогу у филму Младена Ђорђевића   у селекцији Midnight madness на Торонто филм фестивалу. После премијере  14. септембра, иде на турнеју по Канади са представом ,,Хотел 88“. Затим у новембру иде у Француску, где ће предавати глуму  на факултету и снимати серије на Радију Франце 2.

Премијера филма ,,Што се боре мисли моје“ је 21. септембра. Све су ово разлози за поновно приказивање нашег сусрета.
Реприза , 30. септембар у 05:05 и 12:45

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу