Читај ми!

Серија

У клинчу, 18-30, 2С

Дан је Миличиног меча и сви Аљошини пријатељи се спремају да присуствују готово епској борби у клубу Велтер. Како им се путање у Велтеру укрштају, за многе од наших јунака ово ће бити прилика и за суочавање са истинама које су хтели да сакрију. Хоће ли Симке успети да зрело заступа своју везу са Александром пред друштвом, како ће проћи унакрсни сусрет Филипа и Аљоше са Искром, а како први Аљошин сусрет са Вељом након што је напустио дом, или са Вањом коју није видео од неспретног пољупца? Права драма одвијаће се како у боксерском рингу тако и око њега.

 У клинчу, 18-30, 2С       У клинчу, 18-30, 2С

У улози Аљоше први пут на екрану појављује се млада музичка звезда Михајло Веруовић - Војаж. У серији играју и Никола Којо, Бранка Катић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Ивана Зечевић, Матија Илић, Марина Павловић, Милош Петровић, Светлана Цеца Бојковић, Теодора Драгићевић, Небојша Дугалић, док се као специјални гости појављују Анастасија Мандић и Владан Гајовић.
По идеји Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, сценарио потписују Иван Станчић, Филип Вујошевић, Душан Булић и Славиша Павловић, а редитељи су Данило Бећковић и Небојша Радосављевић.

 

Реприза , 27. септембар у 00:30 и 08:30

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу