Читај ми!

Серија

У клинчу, 17-30, 2С

Седамнаеста епизода: Пред Миличин меч и након инцидента са Мунгосом, тензија расте и у клубу Велтер и у кући Ковач, а Веља све теже подноси контрадикторне улоге оца и тренера. Хоће ли Аљоша прећи преко свог поноса и притећи породици у помоћ и то баш у време када је толико фокусиран на своју музику и однос са Искром? Након што је одлучила да се врати кући, Вању чекају нове вратоломије са Филиповим пословним идејама у које се укључују и бака Анка и ујка Тома. Наизглед све делује савршено, али хоће ли Филип успети да победи своју природу и овога пута заиста да све од себе?

У клинчу, 17-30, 2С У клинчу, 17-30, 2С

У улози Аљоше први пут на екрану појављује се млада музичка звезда Михајло Веруовић - Војаж. У серији играју и Никола Којо, Бранка Катић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Ивана Зечевић, Матија Илић, Марина Павловић, Милош Петровић, Светлана Цеца Бојковић, Теодора Драгићевић, Небојша Дугалић, док се као специјални гости појављују Анастасија Мандић и Владан Гајовић.
По идеји Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, сценарио потписују Иван Станчић, Филип Вујошевић, Душан Булић и Славиша Павловић, а редитељи су Данило Бећковић и Небојша Радосављевић.

 

 

Реприза , 26. септембар у 00:50 и 08:50

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке