Балкан: Дивљи запад за гурмане

Аутор Миодраг Ћертић поставио је за вас трпезу: печење са вашара у Великом Градишту, шабачка кавурма из центра Београда, прасад из Моровића узгајана на начин који се не мења још од Карађорђа, ђаконије од најбољих тартуфа на свету из Истре, и риба из ресторана у Црној Гори, до кога се може стићи само бродом.

Да свему томе да перспективу ту је и познати француски шеф Мишел Девилер, из Нице, носилац неколико Мишленових звездица.

реприза, 20. децембар у 07:10 и 15:10

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара