Пут хране

Милионска италијанска дијаспора снажно је утицала на навике у исхрани Американаца. (Food on the Go, 2017)

Гурмани и стручњаци  прате ширење италијанске кухиње кроз историју и бележе сличности и разлике између јела прилагођених америчком укусу и оригинално италијанских.

Редитељ: Мерцедес Кордова

Реприза, 19. август у 05:00 и 13:00

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом