Уметност кувања са Мими: Црвена боја Медока, 12-12

Мими стаје испред објектива реализатора Стефана Карела и свој блог претвара у изузетну телевизуелну ниску бисера, која истанчано спаја кулинарско умеће и уметност живљења.

У свакој епизоди она нас води у набавку, на пијацу, код омиљеног месара, у само средиште винограда, код антиквара... Вечерас изволите на вечеру са породицом Торисон код Фабијана! Бићете послужени тартом татен са цвеклом, пужевима а ла борделез и пуслицама с наром.
 
Реприза, 01. децембар  01:58 и 09:10

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом