Чоколадни Београд

Писац и документариста Александар Гаталица у сасвим новом светлу: као испитивач историје београдских посластичарница и посластица које су се за последњих 150 година у Београду правили.

Епизода емисије носи назив Чоколадни Београд и представља повест чоколаде и њену примену у посластичарству до данашњих дана. У емисији ће бити речи о две торте: чоколадна торта Зефир и грилијаш торта; као и о две посластичарнице: Мандарина и Петковић.
 
Реприза, 01. септембар у 00:05 и 08:05

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом