Читај ми!

Фото-финиш Фуркада за друго злато на олимпијади

Бијатлонац из Француске Мартан Фуркада освојио је злато у трци на 15 километара на Зимским олимпијским играма у Пјонгчангу. Победника је одлучио фото-финиш. Друго место припало је Симону Шемпу из Немачке, а трећи је био Емил Гегле Свенден из Норвешке. Фуркаду је ово друго злато на овим играма, а шесто у каријери.

Изузетно узбудљив финиш трке припао је Французу. Немац је константно претио прво је покушао са леве стране да обиђе Фуркада, потом је променио на десну и умало му није пошло за руком. Изједначени су прошли кроз циљ, ипак фото-финиш је показао да је Француз први прошао кроз циљ.

Званично обојица су у исзом бвремену прошли кроз циљ 35 минута 47 секунди и три десетинке. Трећи је кроз циљ прошао, са 11 секунди заостатка, Емил Хегле Свендсен.

После освајача медаља кроз циљ су прошли Немци Ерик Лесер и Бенедикт Дол, Аустријанац Јулијан Еберхард и Норвежани Ерленд Бјентегор и Тарјеи Бе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 09. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије