Красић, херој Торина

Милош Красић покупио све симпатије навијача Јувентуса одлуком да изнајми авион како не би пропустио први тренинг са екипом. У Јувентусу одушевљени Красићевим потезом.

Због одлуке да изнајми авион да не би пропустио тренинг, навијачи Милоша Красића дочекали као хероја. У клубу нису могли да верују када су сазнали за одлуку новог фудбалера.

По потписивању уговора у недељу, Красић је са менаџером Дејаном Јоксимовићем, отишао у Москву, покупио ствари и поздравио се са пријатељима. Многи од њих су на растанку плакали.

Сутрадан, у понедељак, већ је био у Београду и са аеродрома Никола Тесла отишао у Амабасаду Италије да извади неопходну радну дозволу. Уз велику помоћ особља, а посебно првог секретара амбасаде Арманда Андрее, конзуларно одељење је почело процедуру за добијање дозволе иако је било затворено због реновирања.

Истог поподнева контактирани су Италијански олимпијски комитет и Јувентус који су послали неопходна документа али је радну дозволу било могуће добити, због неопходне процедуре, у уторак око 11.30, што је значило да би Красић морао да пропусти јутарњи лет за Милано а самим тим и тренинг истог дана од 18 сати.

Јувентус је резервисао лет преко Минхена истог дана поподне али је Красић одлучио да сам изнајми приватни авион да би се што пре придружио екипи.

О потезу Милоша Красића, новог играча Јувентуса, да сам плати приватни авион из Београда да не би пропустио тренинг у уторак поподне, пише и италијански "Тутоспорт", у тексту под називом "Гест љубави".

"Овај гест показује озбиљност и бесконачну страст", пише "Тутоспорт". "Дочекан је као прави херој а пола сата је потписивао аутограме и направио два круга да поздрави око шест хиљада навијача који су дошли да виде екипу на поседу породице Ањели, у Вилар Перози.

Спортски директор Марота, који је највише учинио да се трансфер из ЦСКА оствари рекао је: "Не могу да верујем шта је урадио, ово је невероватно..."

У коментарима на вест, десетине навијача Јувентуса одушевљено поздравља Красићев гест тврдећи "Овакви људи и играчи су нам потребни! Велики Красић" а један од њих каже:"Красића за капитена после Дел Пјера!"

Милош Красић неће бити у конкуренцији за тим против Штурма у реваншу доигравања за Европа лигу али ће највероватније одиграти неколико минута против Барија за викенд, на старту Серије А.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије