Пресрећан због дебија

Нови нападач Црвене звезде Андрија Калуђеровић изјавио је да је пресрећан због дебија у дресу тог београдског тима.

"Пресрећан сам због дебија, али знам да могу још боље. Навијачима обећавам да ћу у наредним мечевима то и доказати", рекао је Калуђеровић за Звездин сајт.

Калуђеровић је у редове "црвено-белих" стигао пред прво коло Јелен лиге, а дебитовао је на гостовању у Инђији.  Гол није постигао, али је помогао освајању три врло битна бода за Звезду, која претходно није успела да победи у два меча са Слованом у квалификацијама за Лигу Европе и затим у дуелу са Смедеревом у првом колу Супер лиге Србије.

"Инђију смо заслужено победили. Победа је могла да буде и изражајнија, са већом разликом, поготово у првом полувремену, када смо имали више од игре, нападали нон стоп", истакао је бивши нападач Рада и ОФК Београда.

Важност победе у Инђији истакао је и Душко Тошић, још једно Звездино појачање из летњег прелазног рока.

"Свима нам је сада лакнуло. Није нам било лако у претходном периоду, победа није било, а притисак је растао", нагласио је Тошић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара