Видић мобилише "ђаволе"

Ноћна мора за сваког денафзивца је да одбрана екипе попусти у последњим тренуцима утакмице. Управо то се догодило екипи Манчестер јунајтеда коју су минути делили од победе у дуелу са Фуламом. После изгубљена два бода Немања Видић мобилише екипу за предстојеће мечеве у Премијер лиги.

Када највећи ривали за освајање титуле у једном колу постигну укупно 12 голова, сваки по шест, а твој тим изгуби два бода због примљеног гола у последњим минутима утакмице, онда је то веома забрињавајуће, поготово ако се сви такмиче у Премијер лиги у којој сваки изгубљени бод на крају може скупо да кошта.

Екипе Челсија, Арсенала поново демолирале су своје противнике у другом колу Премијер лиге, док је Манчестер јунајтед ремизирао са Фуламом у гостима.

Тренер "ђавола" и играчи доживели су овај реми као пораз, а изгубљена два бода најтеже су пала српском репрезентативцу Немањи Видићу, који је позвао играче да збију редове за наредне мечеве.

"Овај реми нам је тешко пао, јако смо разочарани крајњим резултатом, али се надам да смо извукли неке поуке из свега овога да нас се сличне ствари не би поновиле", рекао је Видић и додао да његова екипа мора пре свега да поправи одбрану после прекида.

Он је додао да је Манчестер раније зно лоше да почне сезону, али да никада нису пали после лоших резултата на старту.

"Пре две године смо играли нерешено са Њукаслом на почетку сезоне, и неке друге сезоне нисмо отварали најбоље, али нисмо дозволили да после тога потонемо. Ипак, тешко је када вам се овако нешто деси. Ми смо искусна екипа и нисмо смели да дозволимо Фуламу да постигне погодак два минута пред крај. Надам се да ћемо из овога изаћи јачи", нагласио је дефанзивац "орлова".

Са мишљењем Видића сагласан је и менаџер "ђавола" Алекс Фергусон, који је критиковао играче због глупог начина на који су изгубили бодове на Крејвен котиџу.

Шкотски стручњак је осим глупо примљеног гола посебно замерио промашен пенал у финишу утакмице, када је трећим голом утакмица могла да буде решена.

"Када имаш прилику да пеналом запечатиш победу, онда мораш да је искористиш.Промашен пенал је њима подигао морал, подигао њихову публику и на крају су изједначили. На глуп начин смо изгубили бодове и од тога не можемо побећи", рекао је Фергусон.

У редовима "ђавола" није било најбољег стрелца екипе Вејна Рунија који због стомачног вируса није ни путовао са екипом на ово гостовање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије