Рајевац уместо Антића?

О судбини Радомира Антића на клупи "орлова" највероватније ће одлучити ФИФА. Према писању Спортског журнала, у случају да српском селектору остане казна од четири меча забране вођења националног тима, Антића би на клупи Србије заменио Милован Рајевац.

После казне од четири утакмице забране вођења репрезентације, судбина Радомира Антића на клупи "орлова" сада је у рукама ФИФА.

Према писању Спортског журнала, уколико Комисија за жалбе ФИФА не смањи казну Антићу, репрезентацију Србије би у квалификацијама за Европско првенство у Пољској и Украјини требао би да преузме Милован Рајевац.

Став Фудбалског савеза Србије, да у квалификације за предстојеће велико такмичење репрезентација мора да уђе са селектором а не са помоћницима, у случају негативне одлуке ФИФА, даје велике шансе Рајевцу да на клупи "орлова" замени Антића.

''Репрезентација мора да има селектора у квалификацијама. То је и наш и Антићав проблем. Ако казна не буде укинута, сазваћемо Извршни одбор да бисмо видели како даље. Ја хоћу да верујем да ће Антић остати, јер он је најбоље решење. Ми у овом тренутку бољег немамо, али нећу ништа да прејудицирам'', поручио је председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић, после недавног састанка са Антићем.

После великог успеха са Ганом на недавно завршеном Мундијалу, када је био на прагу полуфинала, Миловану Рајевцу средином августа истиче уговор са овом афричком репрезентацијом.

Иако му је Фудбалски савез Гане понудио продужетак уговора за још четири године, српски стручњак ће коначан одговор вероватно дати после разматрања жалбе Антића на одлуку о суспензији.

Број коментара 71

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије