Торбе, купите торбе

Зидан, Пеле и Марадона за истим столом, тачније за стоним фудбалом. "Свето тројство" светског фудбала у рекламној кампањи "Луја Витона" пред Светско првенство у Јужној Африци. Овакве величине могла је да слика само Eни Лебовиц.

На тренутак, Пеле и Марадона су заборавили лоше односе, које успешно гаје већ годинама, придружио им се трећи великан, Зинедин Зидан, а "Луј Витон" их је посео за стони фудбал и разбацао торбе свуда унаоколо. Најбоље играче и најбоље торбе могао је да сними само најбољи фотограф, Ани Лебовиц.

Ипак, тројица великана нису никада играла стони фудбал, бар не заједно, јер је славна уметница морала да их слика одвојено и, накнадно, склопи њихове ликове у серију фотографија, које ће представљати заштитни знак кампање "Луја Витона" пред Светско првенство у Јужној Африци.

У суштини, било је планирано да да се три легенде сликају заједно. Пеле и Зидан су се и појавили у заказано време, али је ексцентрични Дијего закаснио четири и по сата, па је морао да се слика сам.

"Желели смо да на једном месту окупимо Пелеа, Марадону и Зидана. Преговори су трајали годину дана и добили смо 'свето тројство' фудбала, играче који су променили ову игру. Својим државама донели су титуле светских првака. Истинске легенде", рекао је маркетиншки директор "Луј Витона" Антоан Арно.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара