Читај ми!

Панчев: Верујем у дуплу круну, управа ради одличан посао

Некадашњи фудбалер Црвене Звезде Дарко Панчев изјавио да је задовољан како ради и функционише клуб са Маракане, те да очекује да ће црвено-бели да освоје дуплу круну.

Панчев је био члан Звездине генерације која је 1991. године постала првак Европе и света.

"Управа одлично ради, нарочито Звездан Терзић и Митар Мркела. Чујемо се с времена на време. Задовољан сам како раде, много тога зависи од њих. Желим да похвалим државу, која доста помаже и Звезди и Партизану, реч је о клубовима који су два највећа спортска бренда у Србији. Управо та помоћ доприноси да имају боље резултате и мирнији рад", истакао је Панчев за клупски сајт.

Некадашњи репрезентативац Југославије и Македоније осврнуо се на овогодишњу сезону у којој је Звезда дошла до 35. титуле првака.

"Пратим Црвену звезду свакодневно. Нисам сумњао у тим, знао сам да ћемо и ове године бити прваци. Имамо много бољу екипу од Партизана, као и од ТСЦ-а, који су били најозбиљнији противници. Звезда је заслужено и још једном доминантно освојила титулу. Честитам свима на успеху, желим им да тако наставе. Надам се да ћемо освојити и дуплу круну, чека нас меч против Војводине за неколико дана. Играчи морају бити концентрисани, не сме бити опуштања, очекујемо од њих још један трофеј", изјавио је Панчев.

Финале Купа Србије између Црвене звезде и Војводине играће се 21. маја у Лозници.

"Звезда је фаворит. Нама се десило да смо се опустили у сезони када смо били прваци Европе, тада смо поражени у финалу. Сматрам да ова генерација Звездиних играча неће поновити нашу грешку, верујем да ће максимално озбиљно припремити утакмицу и у том случају немам дилему да ће подићи трофеј.

Црвена звезда је ове године наступала у групној фази Лиге шампиона.

"Клуб приказује феноменална издања, како на домаћој сцени, тако и у Европи. Нисмо имали среће када су у питању групе европских такмичења, увек смо за противнике имали најбоље тимове у том тренутку. Сигуран сам да ће се и срећа окренути на нашу страну у једном моменту и да ћемо играти нокаут фазу такмичења. Резултати су задовољавајући, чак на нивоу Европе, мислим да се ради добар посао и само нека наставе тако", закључио је Панчев.

недеља, 02. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије