Читај ми!

Драговић: Увек сам сањао да заиграм за моју Звезду

Капитен Црвене звезде Александар Драговић истакао је на опроштају од црвено-белиог дреса да је провео три сјајне године у клубу, а изразио је веру у тим да може да се пласира у Лигу шампиона наредне сезоне.

Након три године, исто толико освојених титула шампиона државе, као и учешћа у Лиги шампиона - Александар Драговић је одиграо свој последњи меч за Црвену звезду.

"Захвалио бих се навијачима за ове три сјајне године. Није увек било лако, али сам стално говорио да су они наш 12. играч. Желим и њима и мојим саиграчима из Звезде све најбоље у следећој сезони", рекао је капитен црвено-белих Александар Драговић. 

Фудбалери Црвене звезде савладали су Чукарички 4:1 у седмом колу плеј-офа Суперлиге. Звезда је дошла до 35. титуле шампиoна, односно десетог трофеја првака државе од осамостаљења Србије.

Драговић је у Звезду дошао из Бајер Леверкузена, а претходно је наступао и за Лестер, Динамо Кијев, Базел и бечку Аустрију. За Звезду је одиграо 94 званичне утакмице и постигао шест голова.

"Верујем да Звезда може да уђе у Лигу шампиона. Била је тешка одлука да одем, јер сви знају колико волим Звезду. Увек сам сањао о томе, да заиграм за моју Звезду и захвалан сам на томе што сам имао прилику да остварим то. Провео сам три лепе године у клубу и дошао је дан да се опростим, али само као играч. Као навијач ћу бити заувек уз Црвену звезду" истакао је Драговић.

Црвена звезда ће као првак државе играти плеј-оф за Лигу шампиона. У четвртом колу биће повлашћени тим.

Фудбалер је према сопственом признању доласком у Звезду испунио дечачки сан, али и велику жељу свог дрда, а сада ће се традиција наставити.

"Син ми се родио у Београду и једва чекам да му причам о Звезди. Показиваћу му слике, препричавати и нема сумње да ће и он волети Звезду свим срцем" поручио је Драговић.

Наредне сезоне Драговић ће играти за Аустрију из Беча.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије