Победе Вердера и Штутгарта

Екипе Вердера и Штутгарта забележили су победе у утакмицама 24. кола фудбалског првенства Немачке, нови пораз Херте.

Вердер је на гостовању код Мајнца победио са 2:1 и уписао четврту првенствену утакмицу без пораза. Гости су дошли у вођство поготком Тима Боровског у 32. минуту, a изједначио је Аристид Банс у 45. минуту. Победоносни гол за "зелене" из Бремена постигао је Себастијан Предл у 50. минуту.

Истим резултатом, фудбалери Штутгарта савладали су на свом терену Ајнтрахт из Франкфурта.

Гости су повели поготком Бењамина Колера у 39. минуту, али је Какау, са два гола у 41. и 45. минуту донео потпуни преокрет и победу Штутгарту.

Репрезентативац Србије и члан Штутгарта Здравко Кузмановић ушао је у игру у 69. минуту.

Последњепласирана Херта доживела је у Берлину 15. пораз у сезони, а славио је гостујући Хофенхајм са 2:0. Голове за госте дали су Демба Ба у 35. и Ведад Ибишевић у 90. минуту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије