Амбициозно, до краја

Тренер фудбалера Партизана Горан Стевановић рекао је да његова екипа амбициозно и са много самопоуздања очекује почетак првенства и да нема дилеме око састава тима. Тренер истиче да већ зна тим који ће наступити. На располагању сви играчи, једино је Јовановић повређен.

"После напорних и досадних припрема са великом жељом очекујемо почетак првенства. Радили смо добро, са много амбиција и самопоуздања улазимо у други део сезоне. Желимо добар резултат", рекао је Стевановић.

Утакмицама 16. кола у суботу се наставља такмичење у Супер лиги Србије, а фудбалери Партизана од 13.30 играју у Чачку против Борца.

Стевановић је рекао да не очекује лаку утакмицу, иако је његова екипа у првом делу првенства победила Борац са 5:0.

"Не очекујем лаку утакмицу, Борац је стабилан прволигаш, има искусну екипу. Добро игра на свом терену и не предаје лако бодове. Терен ће нам можда отежати посао, али не тражимо алиби. Свако се нада добром резултату", рекао је он.

"У већини утакмица ствари ће зависити од нас, не оптерећујем се резултатима наших противника. Ово је прва утакмица, потребна нам је победа, али свако има своју шансу", додао је Стевановић.

Тренер српског шампиона рекао је да нема дилеме око састава тима и да жели снажан колектив.

"Много раније сам отклонио дилеме око састава тима, на припремама је све постало јасније. Желим снажан тим а не појединце, није важно само купити доброг играча, већ направити сложан и победнички колектив. Надам се најбољем, а тек на крају првенства ћемо причати о успеху или неуспеху", рекао је он.

Стевановић ће на располагању имати све играче осим повређеног Бранислава Јовановића.

"Штета, Јовановић је добро радио на припремама... Сви су спремни. Задовољан сам радом на припремама. Одиграли смо озбиљне утакмице на припремама и имамо праву слику екипе", рекао је Стевановић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара