Црвена звезда против одлуке да Станковић суди на дербију

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да се не слаже са одлуком органа ФСС да главни судија суботњег 137. вечитог дербија буде Драгомир Станковић.

У саопштењу објављеном на сајту клуба Црвена звезда је подсетила да је јуче упутила захтев Фудбалском савезу да се одржи састанак предстанивка два клуба, судијске организације и ФСС на којем би се разговарало о стварању услова да суђење на дербију буде непристрасно.

"На наш захтев састанак је заказан за петак, 27. новембар у 14 часова. Председник Црвене звезде Владан Лукић је био спреман да учествује на састанку и да свој допринос постизању договора.

Супротно договору, судија Станковић је одређен већ у 13 часова, што је званично и саопштено", истиче се у Звезде саопштењу .

Звезда је навела и да је након тога отказала учешће на састанку, јер "он више није имао смисла и председник Владан Лукић се није појавио на њему".

"Спортска јавност зато треба да зна да су судију 137. вечитог дербија одредили органи ФСС заједно са ФК Партизан и да Црвена звезда у томе нема никаквог учешћа", закључује се у саопштењу, али се не наводе конкретни разлози због којих је клуб из Љутице Богдана био против избора Станковића.

Утакмица између Црвене звезде и Партизана игра се сутра од 16.15 на стадиону Маракана у оквиру 13. кола Јелен Супер лиге.

Број коментара 32

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара