Фудбалска лига одложила одлуку о Бријатореу

Управни одбор енглеске Фудбалске лиге саопштио је да ће одлуку о сувласничким правима Флавија Бријатореа у фудбалском клубу Квинс Парк ренџерс донети после решавања жалбе коју је бивши директор Реноа поднео против одлуке Савета светског мотоспорта о доживотној суспензији из Формуле један.

Бријаторе је суспендован прошлог месеца јер је наредио возачу Реноа Нелсону Пикеу да изазове инцидент на прошлогодишњој трци за Велику награду Сингапура, како би помогао тимском колеги Фернанду Алонсу да тријумфује.

Фудбалска лига, која управља свим фудбалским дивизијама у Енглеској, осим Премијер лиге, утврдиће да ли ће одлука о доживотној суспензији из Формуле један утицати на његов рад у енглеском фудбалском клубу.

"Обавештени смо да је директор Квинс Парк Ренџерса поднео жалбу суду у Француској против Међународне аутомобилске федерације (ФИА).

Пре него што донесемо одлуку о Бријатореовим сувласничким правима у клубу сачекаћемо резултате жалбе", наводи се у саопштењу.

Бријаторе је у недељу рекао да је одлука о доживотној суспензији нелегална и да је уверен да ће је суд у Француској оборити.

Бријаторе је сувласник Квинс Парк ренџерса заједно са директором Формуле један Бернијем Еклестоном и индијским бизнисменом Лакшмијем

Миталом. Италијан је уз то и директор Управног одбора друголигашке екипе из западног Лондона.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије