Читај ми!

Навијачи који су занимљив Мундијал учинили још занимљивијим

Поред великих преокрета, преносивих стадиона, луксуза и изненађења виђених на мечевима, Мундијал су дефинитивно обележили и навијачи, неки својом појавом, неки својим изгледом а неки делима која су већином одушевила и туристе и локалце.

Велики је број навијача који су овај догађај учинили забавнијим, али ће само неки од њих који су Мундијалу додали посебан шмек остати упамћени.

Јапанци, једини који су чистили и противнике и стадион

Навијачи Јапана су после свих мечева своје репрезентације али и на мечевима на којима су се затекли обилазили трибине и сaкупљали смеће. Јапанци су овим чином послали једну добру поруку у свет и показали осталим навијачима како би требало да се понашају.

"Крсташи" који су се после хиљаду година вратили на Блиски исток

Два навијача Енглеске су за време групне фазе своје екипе били једна од главних атракција. Oни су се у оклопима из "Крсташких похода" шетали око стадиона, када су покушали да уђу на стадион били су и ухапшени, али су касније пуштени.

 

Лажни Нејмар који је заварао новинаре Фокс спорта

Након меча са Србијом у ком је Нејмар задобио повреду и једно време није био у тренажном процесу, један навијач "кариока" који доста личи на њега одлучио је да се прошета улицама. Овим није збунио само навијаче који су јурили за њим да се сликају већ и новинаре Фокс спорта који су тражили изјаве.

Главна споредна ствар Мундијала Ивана Кнол

Навијачица Хрватске Ивана Кнол својим изгледом и стилом облачења брзо је постала популарна међу љубитељима фудбала у Катару. Иванин модни стил је забрањен у средњоисточној држави, али се ипак толерише за време Светског првенства. Изглед ове девојке коментаришу сви, и они који негодују и они којима се свиђа. Хрватска манекенка је за две недеље такмичења добила скоро два милиона нових пратилаца на Инстаграму.

Мексиканци нису плесали на терену, али јесу око њега

Десетине хиљада навијача из Мексика прешло је више од 10.000 километара да би навијали за своју репрезентацију. Мексико није оставио најбољи утисак на такмичењу, али Мексиканци јесу у навијачким и концертним зонама.

Дуел Бразила и Саудијске Арабије

Репрезентативци Бразила и Саудијске Арабије нису се сусрели на терену, али њихови навијачи јесу и то испред стадиона. У питању је био плесни окршај навијачких група.

Навијачи Арабије плесали су дапке, плес пореклом са Источног Медитерана, а широко је распрострањен на свадбама у Заливу, док је о самби сувишно причати.

Неупућени навијачи

Било је и навијача из Индије, Бангладеша и Пакистана, који су навијали за различите селекције. Некима је сметало што су радници били плаћени да навијају, а неки су само волели да запиткују за омиљене фудбалере и ишчекују погрешне одговоре.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара