Читај ми!

Отворен конкурс за 7. Бунт рок фестивал

Отворен је јавни конкурс за седми „Бунт рок фестивал“ – такмичење нових, неафирмисаних бендова и аутора, које организују емисија „Бунт“ и Радио-телевизија Србије.

Конкурс ће трајати 43 дана и сви заинтересовани музичари и аутори из Србије, могу послати песму у трајању до четири минута, текст песме, биографију и фотографију бенда на имејл адресу: buntrokfestival@gmail.com или на поштанску адресу Радио-телевизије Србије (РТС, ул. Таковска 10, 11000 Београд, са назнаком: „Бунт рок фестивал 2023").

Све информације о Правилнику и Условима конкурса, објављене су на сајту РТС-а.

„Седми Бунт рок фестивал биће одржан у години у којој емисија Бунт обележава две деценије трајања и контунуитета, што читавом тиму пројекта улива додатни ентузијазам и радост“, поверава ауторка Бранка Главоњић и додаје:

„'Бунт рок фестивал' је једини телевизијски фестивал такмичарског карактера, чији је циљ афирмација домаће поп и рок музике, као и формирање нове српске поп и рок сцене. Током досадашњег трајања овог својеврсног националног пројекта, кроз процес је прошло више од хиљаду аутора и бендова из целе Србије а њих 140 је добило прилику да наступи на сцени и представи се најширем аудиторијуму. Позивамо ауторе, музичаре, бендове да пошаљу своје песме на конкурс за 7. БРФ и – нека музика победи!“

Претходни, шести Бунт рок фестивал, отворио је ново поглавље у начину реализације овог несвакидашњег националног ТВ пројекта ауторке Бранке Главоњић. Оно што је остало и остаће исто – је одговоран приступ свим сегментима реализације фестивала, релевантан стручни жири, апсолутна транспарентност и пре свега максимална посвећеност мултидисциплинарној подршци и медијској промоцији нових и неафирмисаних домаћих рок бендова и аутора.

Победници ће, по традицији, након мултимедијске афирмације на програмима и платформама медијског система РТС-а , осим титуле победника фестивала, добити и прилику да наступе на најпрестижнијим музичким фестивалима у Србији и региону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво