Бунт рок фестивал 2019

Затворен је конкурс за пети Бунт рок фестивал - такмичење нових, неафирмисаних бендова и аутора које организују Радио-телевизија Србије и емисија "Бунт".

Током претходних месец и по дана је, из целе Србије, на адресу РТС-а стигло више од 150 пријава.

Стручни жири има задатак да одабере 22 најбоља бенда/ песме, који иду у даље такмичење. Њима ће се придружити и два победничка бенда са партнерских демо фестивала: суботички "Омладина" и "ПДФ"који се одржава у Бачкој Паланци.

Најуспешнијим бендовима припашће вредне награде и признања која Бунт Рок Фестивал обезбеђује: новчане награде, музичка опрема и инструменти, аудио и видео продукција песама као и наступи на најзначајнијим домаћим и регионалним фестивалима.

Имена бендова и аутора који су прошли у даљи циклус такмичења биће објављена 22. фебруара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво