Ту и сад Београде Николе Чутурила

У присуству великог броја легенди домаће рок и поп сцене, као и личности из јавног живота Београда и новинара у познатом београдском клубу "Монкс" одржана је промоција новог албума гитаристе Николе Чутурила-Чутуре у издању ПГП РТС-а под називом "Ту и сад" и првог видео спота "Београде".

У одличној атмосфери и уз музику са новог албума, један од најпознатијих београдских гитариста Никола Чутурило - Чутура и званично је представио албум "Ту и сад" и видео спот песме са новог албума "Београде". Овом приликом Драган Илић, одговорни уредник ПГП РТС-а поред осталог је рекао:

 -Ово је најозбиљнији рад Чутуре у његовој надасве богатој каријери. "Ту и сад" обилује квалитетним песмама и обрадама оних најпознатијих хитова по којима Чутуру познаје цела земља.

Александар Пековић, председник организације „Београд 2020" која је помогла реализацију видео спота песме „Београде", у циљу доприноса кандидатури наше престонице за Град културе 2020. подсетио је на лепоте и дух Београда којима треба сви у својим могућностима да доприносимо. 

Поред низа нових композиција, у песми под називом "Београде" заједно певају и свирају Никола и браћа Јелић (ЈУ група), композиција "И овај дан" је дует са Бором Ђорђевићем, обраду нумере "Сећања" од Поп Масине свирају Џинџер Божиновић и сам аутор. Љубитеље стандардно доброг звука који већ годинама ствара Никола Чутурило, свакако ће обрадовати и обрада његовог чувеног хита из 80-тих под називом "Воли ме".

 За нових девет композиција на свом шестом студијском албуму у каријери Чутура је рекао:

 -Желео сам поред осталог да се захвалим свим људима који су оставили непроценљив траг у мојој каријери. Били су моји идоли, од њих сам учио, а касније са њима свирао и за њих писао. Хвала свима што су дошли и хвала свима који су овом албуму помогли.

У марту 2012. у издању ПГП-РТС изашао је шести студијски албум Николе Чутурила -Чутуре "Ту и сад". 

Биографију Николе Чутуруила можете преузети овде.