"Hurricane": Идемо у Ротердам да вратимо „Евросонг“ у Србију

Имамо још два месеца до Евросонга и даћемо све од себе да га вратимо у Србију, поручују чланице групе "Hurricane" – новопечене победнице „Беовизије 2020“.

Група "Hurricane" синоћ је победила у спектакуларном финалу „Беовизије“, а победнице су јутрос гостовале у Јутарњем програму РТС-а и откриле како се осећају и шта их чека до финала „Песме Евровизије“ у Ротердаму.

„Морам да похвалим целу манифестацију. Бина, сценографија, кореографије, вокали. Све је било перфектно“, истакла је чланица трија Ксенија Кнежевић.

Сања Вучић, која је Србију већ представљала на „Песми Евровизије“ 2016. године, рекла је да је песма била веома изазовна за извођење, посебно због захтевне плесне тачке уз коју треба и певати.

Било је и мало треме, признају.

Девојке из "Hurricane"-а кажу и да је атмосфера у „грин руму“ била сјајна и да су сви извођачи били одлични. Ипак, имале свог фаворита.

„За Наиву смо највише навијале. Фантастична је и зрачи дивном енергијом. Има тај Ејми Вајнхаус 'вајб'. Све време смо певушиле њену песму. Заиста је нешто посебно“, навеле су победнице „Беовизије“.

Српске представнице на „Евросонгу“ кажу да припреме за наступ у Ротердаму почињу већ од сутра.

„Бићемо сигурно на висини задатка. Имамо још два месеца до Евросонга и даћемо све од себе. Сценски наступ мора да 'пршти'“, истакле су Ивана и Сања.

Главни задатак им је да врате „Евросонг“ назад у Србију.

„Мислим да не постоји лепши осећај него да представљаш своју земљу у нечему што волиш“, каже Ксенија.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво