Хајде да играмо сада – Севдах бејби

Хајде да играмо сада – Севдах бејби, музика: Милан Станковић, Предраг Радисављевић, текст: Милан Станковић, Предраг Радисављевић, Тијана Жуњић, аранжман: Милан Станковић

Севдах бејби - Хајде да играмо сада

Ти и ја, ти и ја, ти и ја, смо савршен пар
Ти си та, ти си та, ти си та, зато веруј ми сад
Не разумем језик којим говориш ти
Али знам да знаш све што ти говорим

Светла града нас зову
Скини ланце и заборави лову
Светла града нас зову
Вечерас буди мој пар негде под звездама

Хајде да играмо сада
Ноћ је млада, ми смо ту
Сада идемо до града
Хајде да играмо сада
Диџеј врти моју ствар
Цео клуб је сад на ногама

Сада знам, сада знам, сада знам да си отишла
Само ти, само ти, само ти у мислима
Већ сада летиш на својој висини
А у мојој глави бе-ге, ја и ти

English 

СЕВДАХ БЕЈБИ
Данас, као и пре тринаест година, ''Севдах бејби'' је један човек. Он се зове Милан Станковић и он највише ужива када у својим песмама меша различите музичке културе. Он снажно верује да је музика универзална, да је балкански севдах исто што и амерички блуес, или бразилска тристесса. Милан је пре свега музички продуцент и композитор, али и уметник у најширем смислу те речи - музички је активан као гитариста и вокал, а као дизајнер, монтажер и редитељ је аутор свих визуала пројекта ''Севдах бејби''.

''Севдах бејби'' је име које публику моментално асоцира на покретљиве плесне ритмове и добру забаву. У пројекту је учествовао велики број музичких сарадника, пре свега певача, али је Милан константа која креативно и продукцијски носи ''Севдах бејби'' причу кроз све ове године. На вогодишњој Беовизији ''Севдах бејби'' наступа са нумером „ Хајде да се играмо сада".

Милан Станковић, аутор музике,текста и аранжмана за песму „Хајде да играмо сада"
Музички продуцент и композитор , најпознатији по раду под својим псеудонимом ''Севдах бејби'' . Осим бројних хитова које је објавио под тим именом, поседује велико искуство у примењеној музици, пре свега радећи за телевизију и филм. Познат по својој специфичној продукцији и звуку у оквиру пројекта ''Севдах бејби'', постао је и веома тражени продуцент међу колегама музичарима. Прву гитару купио је 1994. године , први музички софтвер инсталирао је 1997. , а 2009. направио је свој први хит, ремикс песме "Кокета" Срђана Јула.

Предраг Радисављевић, аутор текста за песму „Хајде да играмо сада"
Музичар који је активан на домаћој сцени још од 1994. године, као један од твораца реп трија "187". Са бендом је објавио 3 албума, 2 ЕП-а и шест видео спотова. Године 1997. почиње и веома успешну ДЈ каријеру, која до данас остаје његова главна преокупација.

Тијана Жуњић, аутор текста за песму „Хајде да играмо сада"
Ново је име међу текстописцима. Професионално се до сада није бавила писањем, али несумњиво поседује изванредан поетски дар и имагинацију која понекада недостаје домаћој сцени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара