Званично отворен 55. Еуросонг

Синоћ је у Ослу, уз велики „Opening Party“ и званично почело такмичење за најбољу песму Европе 2010. У Градској скупштини, где су се окупили сви такмичари, обратио се Сванте Стокселијус а потом и градоначелник Осла. Прошлогодишњи победник Александар Рибак је отпевао 4 песме. Данас и сутра генералне пробе.

Милан Станковић је поново привукао пажњу новинара. Најдуже се задржао на црвеном тепиху, дајући интервјуе и позирајући фотографима.

Норвешка национална телевизија одабрала је да управо Милан са њиховим новинарем сними шаљиви „скеч" који ће се емитовати у току полуфинала.

Иако је наша делегација хтела раније да се повуче, како би се извођачи што боље одморили пред данашњу генералну пробу, то им није пошло за руком. Наиме, када су Милан и екипа кренули ка хотелу, за њима су , напустивши прославу, кренули и бројни новинари.

Најчешћа новинарска питања су: коју врсту музике Милан иначе пева, шта приватно слуша, ко му бира гардеробу, хвале наступ и његов глас.

Песму на српском већ певају многи новинари и чланови делегација из Финске, Данске, Холандије...

Према листи ОГАЕ-а, све време се крећемо од 1. до 3. места у првом полуфиналу.

Милан је за сада ексклузивитет - новинари га често питају зашто га нема више на журкама и излетима. То и јесте један од разлога што изазива толику пажњу медија где год се појави. Циљ је да уђемо у финале, а онда - почиње другачија тактика.

Данас у 15 часова одржана је прва генерална проба пред полуфинале. Вечерас у 9 одржаће се следећа генерална проба, која ће бити и снимајућа и на којој жири оцењује.
Такмичаре сутра у 15 часова очекује још једна проба, и - полуфинале!

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара