Трио Пасаж и Катарина Сотировић

„Заувек" (Б. Јеремић - Б. Јеремић - Б. Јеремић)

Трио Пасаж чине: Нада Радосављевић (вокал), Јован Ђорђевић (вокал и гитара) и Весна Маринковић (клавијатуре и пратећи вокал).

Сви чланови су у музичким водама још од малих ногу - Нада је певала у хору РТС-а "Колибри", завршила нижу и средњу музичку школу а потом и Факултет Музичке Уметности; Весна је дипломирала на истом факултету, а Јован свира гитару и пева од малена.

Група је основана 1997. године и издала је два студијска албума.

Учествовали су на првој "Беовизији" 2003. године са песмом "Спаси ме", а затим две године за редом на "Радијском фестивалу", 2004. са песмом "Луда сам" и 2005. године са песмом "Boom".

Трио Пасаж бележи велики број наступа у земљи и иностранству, турнеју по Америци, а апсолутни је рекордер по броју свирки на матурским баловима.

Катарина Сотировић је рођена 20. јула 1978. године у Београду.

Професионално се бави певањем од 1997. године, а озбиљније од 2000. године, када се придружује "Коктел бенду", са којим одржава концерт у Сава центру, наступа на 12 фестивала и бројним концертима и снима 3 албума.

Солистичку каријеру започиње 2005, наступа на фестивалима у Врњачкој Бањи, Зрењанину, Херцег Новом и у Молдавији, где осваја две
награде: 3. место у укупној конкуренцији и 1. место у конкуренцији извођења песме на молдавском језику. Године 2007. издаје свој први студисјки албум "Девојка за удају".

Заједнички наступ на „Беовизији", Трио Пасаж и Катарина Сотировић имаће са песмом „Заувек" (Б. Јеремић - Б. Јеремић - Б. Јеремић).