SevdahBABY и Мики Елемент

„Превише речи" (М. Станковић, О. Катић - М. Станковић - М. Станковић)

Иза псеудонима SevdahBABY стоји уметник Милан Станковић, који истражује употребу елемената балканске музичке традиције у контексту савремене електронске музике, од broken beat и 2step експеримената, све до чистих клубских ритмова и електро-поп сонгова. Снажно верује да је музика универзална, да је балкански севдах исто што и амерички блуз или бразилска тристеса.

Милан Станковић је 2004. године као SevdahBABY компоновао највећи део музике за словеначки дугометражни филм "Tu pa tam", касније проглашен за најгледанији домаћи филм у Словенији.

Као SevdahBABY DJ, наступао је у бројним клубовима у Београду, Новом Саду и Нишу, као и ЕXIТ фестивалу 2007.

Дипломирао je на Архитектонском факултету у Београду, а музику објављује и под псеудонимом Brutt Van Daal.

Објавио је више дигиталних и ЦД издања, и то четири као SevdahBABY и два као Brutt Van Daal. Компоновао је и продуцирао музику за ТВ серије, ТВ рекламе и студентске филмове, а тренутно припрема „SevdahBABY LIVE!" бенд.  

Иза псеудонима Мики Елемент стоји дипломирани правник Милорад Рајковић, рођен 29. августа 1980. године у Београду.  

У периоду од 2002. до 2005. године певао је у групи „Пети елемент" коју је основала Кристина Ковач. Иза групе је остао један студијски албум и два запажена учешћа на домаћим фестивалима, као и освојено друго место на фестивалу „Европесма - Eвропјесма 2004", две награде за поп групу године и награда за најбољи текст на фестивалу Сунчане скале у Херцег Новом 2005. године.

На фестивалу „Беовизија 2009", SevdahBABY и Мики Елемент наступају са композицијом „Превише речи" (М. Станковић, О. Катић - М. Станковић - М. Станковић).