Представљање учесника у "Јутарњем програму"

Од четвртка, 12. фебруара, на програмима РТС-а представљање извођача, а од 23. фебруара и композиција које ће се такмичити на фестивалу "Беовизија 2009".

Почев од 12. фебруара, "Јутарњи програм" РТС-а ће наредних двадесет дана посветити представљању учесника актуелног фестивала "Беовизија 2009".

Сваког јутра у термину од 8.45 гостоваће по један извођач који ће наступити на овогодишњем такмичењу за избор преставника Србије на "Песми Евровизије". Уз разговор и представљање учесника, гостовање ће пратити и аудио снимци делова композиција у трајању од 30 секунди.  

Од понедељка, 23. фебруара, "Јутарњи програм" ће сваког радног дана у термину од 7.30 часова ексклузивно емитовати и видео материјале свих композиција које ће се такмичити на "Беовизији". 

Такође, извођачи ће гостовати и у емисији "Жикина шареница". Гости ће бити распоређени тако да сви буду представљени у неком од термина поменуте емисије, сваке суботе и недеље до 7. марта, када је полуфинале фестивала "Беовизија 2009".

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије