Учесници Дечје песме Евровизије 2018

Дечја песма Евровизије ове године угостиће представнике из чак 20 земаља што представља највећи број учесника на досадашњим такмичењима.

Манифестација ће бити одржана 25. новембра у Минск Арени у главном граду Белорусије. До сада је само 8 земаља објавило ко ће бити њихови представници на предстојећем такмичењу.

Аустралију ће представљати дванаестогодишња Џејл Вена, Русију Ана Флипчук, Украјинска представница је Дарина Красноветска, док ће боје Малте бранити Ела Манжион. Ноам Дадон представљаће Израел, земљу која је ове године тријумфовала на такмичењу за Песме Евровизије, Тамар Едилашвили представљаће Грузију а тринаестогодишња Марија Спасовска Македонију.

Радио-телевизија Србије у наредном периоду објавиће ко ће представљати Србију на Дечјој песми Евровизије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије