Читај ми!

#PZE22

Сцена и продукциони стандарди Песме за Евровизију ’22 доминантни у односу на све јавне сервисе

Такмичење „Песма за Евровизију ’22“ привукло је велико интересовање јавности после две полуфиналне вечери. Прича се о песмама, наступима, али посебну пажњу је привукла и сцена, креативност наступа, продукциони и технички стандарди. Партнер РТС-а у организацији овог фестивала био је „Скај мјузик“.

Фестивал за избор песме која ће представљати Србију на „Песми за Евровизију“ организује се дуги низ година, а од ове године „Скај мјузик“ је партнер РТС-а у креативној продукцији такмичења.

Гостујући у Јутарњем програму, Миленко Шкарић, оснивач и власник „Скај мјузика“, наводи да смо ми неко ко заиста воли и прати „Евросонг“, али да пре свега поседујемо технолошке капацитете и искуство, као и стандарде који су доминантни и у региону и у овом делу Европе.

„Добро је да смо то коначно искористили и мислим да су и публика и ми веома задовољни“, наглашава Шкарић.

Такмичење за „Песму Евровизије“ се одиграва у великим аренама што оставља простор да се сцена направи са далеко већим капацитетима, међутим, када се ради у студију, постоје бројна ограничења, додаје Шкарић, али мисли да су успели да „преваре око камере“ и да цела позорница изгледа много већа.

„Технологија је помогла да сцена изгледа као да се све дешава у некој арени. Тако да мислим да по неким креативним и технолошким стандардима ово што смо урадили је апсолутно блиско стандардима такмичења за Песму Евровизије“, наводи гост Јутарњег програма.

Директор „Скај мјузика“, такође сматра да је РТС често неправедно критикован као једна државна институција, али да је РТС једна велика медијска сила и да је задовољство сарађивати са овом кућом.

„Ми као 'Скај продукција', која је такође далеко највећа на овим просторима, и РТС смо често партнери на пројектима. Често сарађујемо и велики је ужитак радити, јер овде има јако много професионалаца и сјајних људи и заиста, нама је ово једно од најбољих искустава до сада. Мислим да ћемо Забавном програму РТС-а допринети на један прави начин и да ће то бити добитна комбинација“, истиче оснивач и директор „Скај мјузика“.

Миленко Шкарић најављује да публику очекује још изненађења до самог краја финалне вечери „Песме за Евровизију ’22“.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво