МТЕЛ Немачка отворила пословницу у Менхенгладбаху

"Направили смо јединствену услугу атрактивну за све становнике Немачке, посебно уважавајући бројну дијаспору са простора бивше Југославије која овде живи, али и дијаспоре других земаља", истакао је генерални директор Телекома Србија Владимир Лучић, поводом отварања пословнице у Менхенгладбаху, недалеко од Дизелдорфа.

Ћерка фирма Телекома Србија МТЕЛ Немачка отворила је данас пословницу у Менхенгладбаху, недалеко од Дизелдорфа, чиме је компанија Телеком Србија наставила ширење свог пословања на европском тржишту.

На свечаности организованој поводом отварања пословнице присуствовали су генерални директор Телекома Србија Владимир Лучић и генерални директор МТЕЛ Немачка Стефан Божић.

Компанија МТЕЛ Немачка у својим новоотвореним продајним местима корисницима нуди услуге мобилне телефоније (припејд и постпејд) и телевизије, што ће корисницима из Немачке омогућити да постану део јединствене МТЕЛ зоне и на тај начин обављају бесплатне позиве унутар МТЕЛ зоне и мтс мреже у Србији.

Генерални директор Телекома Србија Владимир Лучић изјавио је да је Немачка, након успеха МТЕЛ-а на тржишту Аустрије и Швајцарске, била следећи логични корак.

"Направили смо јединствену услугу атрактивну за све становнике Немачке, посебно уважавајући бројну дијаспору са простора бивше Југославије која овде живи, али и дијаспоре других земаља", истакао је Лучић.

Како је навео, компанија има велика очекивања када је у питању немачко тржиште с обзиром на квалитет услуге који нуди.

"То не би било могуће без сјајне сарадње са нашим партнерима из Водафона, на чему бих им захвалио овом приликом. Ово су два нова продајна места, а до краја године ће их бити укупно 30 широм Немачке. Позвао бих све заинтересоване да посете наше пословнице, увере се у квалитет услуга и постану насси корисници", поручио је Лучић.

Генерални директор МТЕЛ Немачка Стефан Божић нагласио је да ће корисници МТЕЛ Немачке бити део јединственог МТЕЛ тржишта.

"Корисници МТЕЛ Немачка неће мењати свој постојећи број, а постајући део јединствене МТЕЛ зоне разговори са родбином и пријатељима у МТЕЛ мрежама у Немачкој, Швајцарској, Аустрији, Босни и Херцеговини, Црној Гори и Северној Македонији, као и мтс мрежи у Србији, биће им бесплатни у оквиру одабраног пакета", казао је Божић.

Говорећи о понуди телевизијског садржаја МТЕЛ телевизије, Божић је додао да понуду карактеришу квалитет и разноврсност.

"Понуду чине најгледанији канали из региона бивше Југославије, најбољи спортски и најатрактивнији серијски и филмски програм на језику који сви разумемо. Такође, корисничка подршка је на нашем језику, што многим корисницима олакшава комуникацију", закључио је Божић.

Директорка за технику Водафона Тања Рихтер навела је да се радује сарадњи са МТЕЛ Немачком.

"Корисници МТЕЛ-а добијају приступ ауто-путу мобилног интернета који прузза високе брзине преноса података и довољно капацитета за дигитални свакодневни живот. Захваљујући сталном проширењу мреже, Водафонова LTE мрежа доступна је за више од 99 одсто људи", рекла је Рихтер.

МТЕЛ Немачка је отворила и продајно место у Минхену, а ускоро се очекује и отварање пословнице у Бохуму.

Услуге МТЕЛ Немачка су доступне путем сајта www.mtelgermany.de/sr и преко разгранате мреже дистрибутера попут Лекерланда, који обухвата немачку пошту, највећи део бензинских пумпи (OMW, ENI) и велики број трафика широм земље.

До краја године у Немачкој ће бити отворено укупно 30 пословница.

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво