Промотивни скуп Српског пословног клуба романске Швајцарске

Српски пословни клуб романске Швајцарске одржао је промотивни скуп 21. марта 2023. године у Лозани. Ово је био највећи и најважнији скуп наших пословних људи који живе и раде у франкофоним кантонима Швајцарске.

Позиву се одазвало преко 60 пословних људи из различитих области, почев од Срба који су овде деценијама и који су развили своје пословање и постали успешни предузетници, преко наших људи који су на различитим водећим позицијама у Швајцарским и интернационалним корпорацијама, па све до представника Српске православне цркве, српске школе и наших спортских и културних удружења. Скуп је својим присуством подржао и Његова Екселенција, амбасадор Републике Србије у Швајцарској Конфедерацији, господин Горан Брадић.

На почетку скупа, представници иницијативне групе за оснивање клуба, представили су идеје и циљеве клуба, као и конретне планове за наредних неколико месеци.

Скупу се након тога обратио и амбасадор Брадић, који је истакао важност постојања оваквих организација у Швајцарској. Он је посебно нагласио да оваква удружења имају водећу улогу у остваривању пословних веза између компанија из матице и швајцарског тржишта.

Након званичног дела програма, скуп је настављен у пријатној атмосфери, а наши пословни људи су имали прилику да се боље упознају и размене своје пословне, хуманитарне и друге идеје.

Српски пословни клуб романске Швајцарске има за циљ пословно повезивање наше заједнице у кантонима где се говори француски језик, промовисање српских компанија, јачање веза са другим српским удружењима у Швајцарској, Србији и Републици Српској, као и активно учествовање у хуманитарним активностима усмереним ка подручјима где живи српски народ.

субота, 03. јун 2023.
18° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено