Октобарски књижевни салон у Франкфурту

У оквиру Међународног сајма књига, 12. и 13. октобра 2018. године, у Франкфурту, Удружење писаца "Седмица" организује Октобарски књижевни салон на коме ће учествовати преко 30 писаца из матице и расејања.

"Читање књига је привилегија", поручују из Удружења писаца "Седмица".

Свој штанд на Сајму књига, у оквиру Међународног сајма књига у Франкфурту имаће и ове године (хала 5.0 Е135), на коме ће сви чланови моћи да изложе своја најновија књижевна остварења и кратко се представе својим књижевним стваралаштвом.

Књижевни салон одржаће се 12. И 13. октобра у SAALBAU GUTLEUT, Rottweiler Str. 32, 60327 Frankfurt am Main, на коме ће учествовати више од тридесет писаца из матице и расејања.

Покровитељ франкфуртског  Књижевног салона је Министарство спољних послова, Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво