Дружење са холивудском глумицом српског порекла Наталијом Ногулић

Недавно је у Лејк Форесту близу Чикага, одржано вече дружења са холивудском глумицом српског порекла Наталијом Ногулић, нашој публици познатој по улози у серији "Звездане стазе".

Чланице организације Кола српских сестара при цркви Светог Василија Острошког, потрудиле су се да све буде у холивудском стилу па се на улазу нашао црвени тепих са звездицама и именима познатих холивудских звезда српског порекла: Карл Малден, Стана Катић, Наталија Ногулић, Мила Јововић и други.

На јеловнику су се нашла омиљена јела познатих холивудских звезда па су гости могли да пробају: Alfred Hitchcock's Quiche Lorraine, Elizabeth Taylor's Chicken with Avocado and Mushrooms, Katharine Hepburn's Brownies и омиљена јела Френка Синатре и Елвиса Прислија.

Присутни су имали прилике да сазнају нешто више о Наталији Ногулић и њеној глумачкој каријери. Како је Наталија почела своју глумачку каријеру, које су јој улоге најзначајније, ко су јој били узори и шта саветује младим генерацијама.

Наталија је говорила о својој каријери док су се на пројектору смењивале сцене из филмова и серија: Star Trek (Звездане стазе), Hoffa, Spartan, Bones, The Lazarus man, The Unit и других. Иза себе има поред доста улога у америчким филмовима и серијама и једну написану књигу а тренутно пише и другу по којој би желела да сними и режира филм.

Српска публика памти је по улози у серији Звездане стазе која је деведесетих година била популарна на нашим просторима.

На питање која је њена омиљена храна, Наталија је без размишљања одговорила да обожава зељаницу, сарму, купус и месо и јагњетину и да ове српске специјалитете радо припрема и да је то научила од своје маме и баке. Каже да без обзира што је рођена Американка, воли српску храну, српски језик прича по мало, воли српске обичаје и људе и једном недељно одлази у цркву.

Србију је посетила још деведесет и неке године, а нада се да ће ићи поново ускоро и има жељу да глуми у неком од српских филмова и сарађује са српским редитељима и глумцима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 22. август 2025.
23° C

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом