И дијаспора игра за 16

На 14. меморијалном турниру РТС-а у малом фудбалу "Играјмо за 16" који се одржава у знак сећања на трагично настрадале колеге у бомбардовању зграде РТС-а, учествује више од 100 екипа. Међу њима су три екипе из дијаспоре - "Равна Гора" из Дордрехта, ТВ Словенија и РТВ Република Српска.

Четрнаести Меморијални турнир РТС-а у малом фудбалу Играјмо за 16 који Радио-телевизија Србије организује у знак сећања на колеге погинуле у НАТО бомбардовању 1999, почео је 16. марта у Београду. Учествује више од 100 екипа, а три су из Холандије, Словеније и Републике Српске.

"Меморијални турнир Играјмо за 16 ове године се игра широм Србије. На тај начин се сећамо наших погинулих колега у НАТО бомбардовању зграде РТС-а 23. априла 1999, али и свих осталих који су тада настрадали", истакао је на конференцији за новинаре Веселин Грозданић, председник Организационог одбора Играјмо за 16.

Екипе Равна Гора из Дордрехта, ТВ Словенија, РТВ Република Српска и екипа радника РТС-а Старо злато припадају групи Дијаспора и играће утакмице у оквиру своје групе 19. априла. 

У ноћи 23. априла 1999. године су погинули Александар Делетић, Бранислав Јовановић, Дарко Стоименовски, Дејан Марковић, Драган Тасић, Драгорад Драгојевић, Иван Стукало, Јелица Мунитлак, Ксенија Банковић, Милан Јоксимовић, Милован Јанковић, Небојша Стојановић, Синиша Медић, Славиша Стевановић, Слободан Јонтић и Томислав Митровић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије