Изложба о Иви Андрићу у Шпанији

Изложба "Иво Андрић писац и/или дипломата" биће отворена 13. марта у Јавној библиотеци Мануел Алвар у Мадриду. To je завршно гостовање ове изложбе у овом граду, после библиотека Ваљекас и Фуенкарал. Ове године биће представљена још у Риму, Берлину и Марсеју.

Изложба ''Иво Андрић писац и/или дипломата'' биће отворена 13. марта, у Јавној библиотеци Мануел Алвар у Мадриду, а отвориће је генерална директорка за лепе уметности, књиге и архиве локалне владе Мадрида Исабел Росел, саопштено је из Музеја града Београда.

На отварању ће говорити и амбасадор Србије у Шпанији, Данко Прокић и директорка Музеја града Београда, Даница Јововић Продановић.

Ово је завршно гостовање ове изложбе у Мадриду, после библиотека Ваљекас и Фуенкарал.

У 2013. години биће настављен и завршен итинерер гостовања изложбе ''Иво Андрић писац и/или дипломата", започет у Години Иве Андрића, 2011/2012. У јануару 2013, изложба је гостовала у Националној библиотеци Грчке у Атини, а ове године предстоје, осим завршне свечаности у Мадриду, и гостовања у Риму, Берлину и Марсеју.

Изложба ''Иво Андрић - писац и/или дипломата'' је реализована уз финансијску подршку Министарства културе и информисања Србије и Града Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво