Огледи у сликама Весне Павловић

Изложба фотографија Весне Павловић "Огледи у сликама" отворена је у Салону Музеја савремене уметности у Београду. Ова уметница живи у Америци од 2005. године, а ради као професор фотографије и дигиталних медија на Вандербилт универзитету у Нешвилу.

Изложба фотографија Весне Павловић "Огледи у сликама" отворена је 8. марта у Салону Музеја савремене уметности. Ово је прилика да се публика упозна са новијим радовима ове уметнице, а изложба ће бити отворена до 14. априла.

Весна Павловић живи у Америци od 2005. године где је магистрирала на Columbia University in the City of New York и ради као професор фотографије и дигиталних медија на Vanderbilt University у Нешвилу.

Веснине слике красиће и зидове нове америчке амбасаде у Београду где ће бити присутна са 4 слике које су настале у оквиру пројекта који се бавио публиком на кошаркашкој утакмици. Ове слике су настале 2002. године када се одржавало светско првенство у кошарци у Индијанополису.

Веснине фотографије су део Art in Embassies, US Department of State програма који укључује наше амбасаде широм света.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво