Наградни конкурс у част Светог Саве

Уједињења српска заједница - Куманово и Коло српских сестара - Куманово расписују Светосавски наградни конкурс поводом прославе Националног празника Срба у Македонији и школске славе – Дана Светог Саве 27. јануара 2012 године.

Наградни конкурс у част прославе Националног празника Срба у Македонији и школске славе - Дана Светог Саве, а у организацији Уједињења српска заједница из Куманова и организације Коло српских сестара из Куманова, обухвата литерарне и ликовне радове ученика који похађају наставу на српском језику у нижим и вишим разредима основне школе.

На конкурсу могу учествовати и ученици који похађају наставу на македонском језику, али литерарни радови треба да буду написани на српском језику.

Тема овогодишњег конкурса посвећеног Светом Сави је „Данас цело Српство његов спомен слави": „Ускликнимо с љубављу светитељу Сави!", а наслови могу да буду по избору ученика.

Најбољи радови ће бити награђени књигама.

Радови, литерарни (у стиху и прози) и ликовни (све технике), могу се доставити организацији Уједињене српске заједнице у Куманову, до 22. јануара 2012. године, стоји у саопштењу организационог одбора. Контакт: uszkumanovo@gmail.com

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије